Cautare

4297 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (2.88 secunde)
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Pe ordinea de zi a sedintei din 31 iulie a Consiliului Judetului (CJ) Galati s-au aflat si doua proiecte de hotariri privind alocarea de sume pentru realizarea unor investitii la podul peste piriul Candrea si pentru reparatiile la drumurile comunale ale localitatii Grivita.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a emis un ordin de incetare a mandatului primarului localitatii Namoloasa, Valerian Todita.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Mai mult, Carjaliu ne-a declarat ca procurorii DNA Constanta au fost instiintati asupra acestor falsuri, ce privesc mai multe terenuri din extravilanul localitatii.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Pentru ca in ultima perioada primarul localitatii Valu lui Traian a fost acuzat de anumiti reprezentanti ai Statiunii de Cercetare Valu lui Traian ca ar vrea sa desfiinteze respectiva institutie, edilul localitatii a prezentat in cursul zilei de ieri o adresa prin care specifica faptul ca nu a intentionat vreodata asa ceva.
Primarul localitatii din judetul Valcea a cerut finantare pentru modernizarea unui drum agricol extrem de important pentru zona respectiva.
Este vorba despre regularizarea raului Amaradia in zona localitatii Melinesti, la confluenta cu Jiul (58,9 milioane de lei); ... regularizarea paraului Plesoiu, pe sectorul localitatii Rachita de Jos, la confluenta cu paraul Meretel (8,45 milioane de lei);
Este vorba despre regularizarea raului Amaradia in zona localitatii Melinesti, la confluenta cu Jiul (58,9 milioane de lei); ... regularizarea paraului Plesoiu, pe sectorul localitatii Rachita de Jos, la confluenta cu paraul Meretel (8,45 milioane de lei);
Filmul de prezentare a localitatii va avea durata de maximum 300 secunde, dedicate prezentarii localitatii si imprejurimilor.
"Despre traseul conductei nu va pot spune foarte multe, doar ca traverseaza Dunarea, de la vecinii din Bulgaria, si ajunge undeva in zona localitatii doljene Ostroveni, merge spre Gighera, Gangiova, Valea Stanciului, Dranic, Segarcea, Calopar, Varvor, Terpezita si iese din Dolj prin dreptul localitatii Botosesti-Paia", a declarat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
In comuna Valea Crisului, din cele 1.219 persoane cu drept de vot 82% au votat, iar 99% au spus DA autonomiei, patru au votat impotriva, iar sase voturi au fost anulate.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Primaria Craiova a sistat emiterea certificatelor de urbanism pentru constructiile provizorii din Piata Centrala si din Piata agroalimentara Valea Rosie.
Soseaua ocolitoare a Zalaului, cel de-al doilea proiect prezentat in cadrul intalnirii de ieri, ar urma sa fie in lungime de 9,3 kilometri si ar devia traficul greu care, la ora actuala traverseaza municipiul, pe ruta Valea Mitii - Aghires.
Dintre acestea, in Valea Jiului au fost selectate minele si carierele Valea de Brazi, Iscroni, Petrila, Livezeni, Uricani si Lupeni. Suma totala alocata pentru ecologizare la minele din Valea Jiului este de 17 milioane de dolari.
google-analytics.com